sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Reissusuunnittelua

Tasan kuukausi lähtöön!

Tässä muuton, remppailun ja kaiken muun keskellä toukokuussa odottava jenkkilän-reissu on jäänyt vähemmälle huomiolle, joten oli jo aikakin pyhittää yksi ilta kokonaan matkasuunnittelulle. Yksi tehokas ilta ja varattuna on paria viimeistä päivää lukuunottamatta koko reissun majoitukset ja ajoreitti suunniteltuna. Pojilla on yleensä vetovastuu noista majoituksista ja muista, meikä taas keskittyy mm. nähtävyyksien selailuun ja pakkaamisvinkkien etsimiseen. Onneksi edellisestä pitkästä reissusta on vain vuosi aikaa, joten hitti vai huti -osasto on kohtalaisen tuoreessa muistissa ;)
Sain tässä myös aikaseksi tilata dollareita ja nakitin äiskän hakemaan rahat paikallisesta Osuuspankista :D Muutamia pieniä hankintoja tarvitsisi myös tehdä, kuten lentosukat ja niskatyynyt sekä matkakokoisia kosmetiikkatarvikkeita. Kotona kaikkialla -blogin Mirje on kerännyt muutaman postauksen verran varsin päteviä pakkausvinkkejä joita ei ole itse tullut hoksanneeksi, kuten shampoon ostamisen paikanpäältä. Totesin, että jos mulla on omalle kuontalolle sopiva hoitoaine niin on aikalailla yks hailee mitä shampoota käytän, todennäköisesti siis tällä reissulla ostamme yhteiskäyttöshampoon ensimmäisestä vastaantulevasta Wal-Martista.
Vähän harmittaa, kun tällä reissulla ei ehdi koukkaamaan Las Vegasiin tai Arizonaan, ajokilometrejä tulee muutenkin riittävästi. Onneksi päästään kuitenkin ajamaan maailman kauneimmaksikin tieksi kehuttua Pacific Highway'tä ja halailemaan jättimäisiä punapuita Yosemiten kansallispuistoon. Vähän jännittää, kun reittimme sisältää niin viileitä ja tuulisia kaupunkeja kuin paahtavaa hellettäkin, täytynee oikein kunnolla miettiä kerrospukeutumismahdollisuuksia... Onneksi tässä on vuoden aikana saanut vaatekaappia modattua vähän laadukkaamaksi ja monikäyttöisemmäksi, niin luulen pärjääväni viime reissua vähemmällä tavaramäärällä vaikka muutama päivä pidempään ollaankin matkassa. Ja onneksi nyt mulla on myös ihan mahtava matkalaukku

 Palailen tarkemman matkasuunnitelman kanssa vielä lähempänä lähtöä, seuraavat päivät menevät taas maalauspuuhissa. Mukavaa pääsiäistä ja kevään alkua kaikille (vaikka ulkona lunta sataakin)!

2 kommenttia:

  1. Vitsit kun kuullostaa kivalta! :) Todella mukavaa, et pääsette taas reissuun ja vaikuttaa paljon tutustuttavaakin olevan tiedossa. ^^ Matkakuume vaan kasvaa tämmöisiä postauksia lukiessa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika, mä suunnittelen jo seuraavaakin reissua ;D

      Poista